Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινάμε τα σεμινάρια για παιδιά!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ήθελα να ξεκινήσουμε μια σειρά από σεμινάρια για παιδιά και επιτέλους αυτό το όνειρό μου γίνεται πλέον πραγματικότητα! Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει από πολύ μικρός πρέπει να γνωρίζει την τέχνη γιατί αυτό τον βοηθά να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τελικά να γίνει καλύτερος άνθρωπος.
Η χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα που θα φτιάξουν τα παιδιά μας!
Έτσι, ξεκινάμε στο Hobby Show Decomagia τα μαθήματα για παιδιά, για να γνωρίσουν και οι μικροί μας φίλοι  τη μαγεία της τέχνης, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, να εκφραστούν και πάνω απ’ όλα να περάσουν καλά ! Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε τα μαθήματα με θέμα την πιο όμορφη εποχή του χρόνου: τα Χριστούγεννα!Ο κύκλος σεμιναρίων για παιδιά περιλαμβάνει τέσσερα μαθήματα κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου (7-14-21-28)  με διαφορετικό αντικείμενο κάθε φορά.

Για τα μαθήματα θα δημιουργηθούν δύο ηλικιακά γκρουπ. Το ένα για παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών και το άλλο για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε ηλικιακή ομάδα από την παιδαγωγό Μαρία και την Ειρήνη Καπερνάρου, οι οποίες θα είναι δίπλα στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.
Οι δασκάλες μας ετοιμάζουν τα μαθήματα
Στην πρώτη ηλικιακή ομάδα, 5-7 ετών (Δείτε περισσότερα εδώ)τα σεμινάρια θα διεξάγονται τα τέσσερα Σάββατα του Νοεμβρίου(7-14-21-28)  από τις 11.00 έως τις 14.00. Τα παιδιά θα δημιουργήσουν μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη μπάλα, ένα ξύλινο κουτί με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, μια χριστουγεννιάτικη κάρτα για να χαρίσουν στους φίλους τους και ένα μικρό ξύλινο καδράκι με χριστουγεννιάτικη παράσταση.


Μια πρώτη γεύση από τα έργα των μαθημάτων
Στην δεύτερη ηλικιακή ομάδα, 8-12 ετών (Δείτε περισσότερα εδώ) τα σεμινάρια θα διεξάγονται τα τέσσερα Σάββατα του Νοεμβρίου (7-14-21-28) από τις 14.30 έως τις 17.30. Τα παιδιά θα δημιουργήσουν επίσης μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη μπάλα, ένα ξύλινο κουτί με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, μια χριστουγεννιάτικη κάρτα για να χαρίσουν στους φίλους τους, ωστόσο τα έργα θα είναι λίγο μεγαλύτερης δυσκολίας. Στο τελευταίο μάθημα θα δημιουργήσουν ένα  πανέμορφο άλμπουμ για τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου