Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Καλωσήλθατε στο εργαστήριο της Decomagia

Καλώς ορίσατε στο εργαστήριο Decomagia. Ελάτε στη παρέα μας και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο της decoupage! Ένα κόσμο γεμάτο συναισθήματα όπου κάθε ιδέα και σκέψη μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το εργαστήρι μας έχει ένα και μόνο σύνθημα:

Η δημιουργία είναι πάθος, είναι έκφραση, είναι τρόπος ζωής.


Η δημιουργία  δεν είναι προνόμιο λίγων και εκλεκτών αλλά όλων όσων θελήσουν να την βάλουν στη καθημερινότητάς τους. Για αυτό και εμείς καλούμε όλες και όλους όσους θέλουν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν μέσω της DECOUPAGE (ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ) να ανακαλύψουν κοντά μας τα μυστικά της αλλά και την ομορφιά της. Με την ντεκουπάζ μπορείτε να κάνετε όμορφα έργα εύκολα χωρίς να έχετε ταλέντο στη ζωγραφική ούτε κάποια άλλη ειδική δεξιότητα, μόνο διάθεση για δημιουργία!

Στο εργαστήρι μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικά έργα, από τα βασικά υλικά της ντεκουπάζ όπως κόλλες, χρώματα, χαρτοπετσέτες και ριζόχαρτα μέχρι και τα πιο νέα υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά για διάφορα εφέ όπως κρακελέ, πατίνες, τρισδιάστατες πάστες και χρύσωμα. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.decomagia.gr και μάθετε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου