Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάρια για decoupage

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι όρεξη για δημιουργία, τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας! Ελάτε στην παρέα μας και μάθετε όλα τα μυστικά της decoupage από μια ειδικό! 
Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια που παραδίδει η Μάγια κάθε μήνα εδώ:
http://decomagia.gr/events/events.php

Η Μάγια θα σας μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για δημιουργείτε όμορφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα καθώς και να αναπαλαιώνετε ξεχασμένα από το χρόνο αντικείμενα και μικροέπιπλα με την τεχνική της decoupage. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και με την καθοδήγηση της Μάγιας θα δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργείτε με decoupage. Θα μάθετε πως να χειρίζεστε εύκολα και σωστά υλικά όπως κρακελέ, πατίνες, πάστες και πολλά άλλα. Τα σεμινάριά μας είναι πάντα ολιγομελή εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τις μεθόδους που διδάσκονται αλλά και για τις προσφορές των σεμιναρίων μας καθώς και για να λύσουμε οποιαδήποτε άλλη σχετική απορία σας.


Σε όλα τα σεμινάρια μας σας θα δείτε φωτογραφίες των έργων που θα δημιουργήσουμε παρέα! Τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την Μάγια για αυτόν τον σκοπό, έτσι σας βοηθάμε να αποφασίσετε ποιο εύκολα, ποια είναι τα σεμινάρια επιθυμείτε μα παρακολουθήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου